Koop bij 'Ccino aan de Turfkade de beste koffie.

Manetti Verde Bar koffiebonen

 

Beleef Italië in elk kopje! Een krachtige en sterke espresso of een licht bittere lungo. Van de ambachtelijke Italiaanse branding tot de typisch Italiaanse volle smaken. De bonen komen uit speciaal geselecteerde gebieden, waardoor ze u de optimale smaakbeleving laten ervaren.

 

 

 Tonen van noten en chocolade met een mooie volle créma. Met een fantastische zoete chocolade afdronk.

 

Verkrijgbaar in zakken van 1 kilo á 32,50

Manetti Verde Oro Koffiebonen

 

Beleef Italië in elk kopje! Een krachtige en sterke espresso of een licht bittere lungo. Van de ambachtelijke Italiaanse branding tot de typisch Italiaanse volle smaken. De bonen komen uit speciaal geselecteerde gebieden, waardoor ze u de optimale smaakbeleving laten ervaren

 

Een mooie biologische koffie met een hoog nootgehalte, kruidige afdronk en een fluweel zachte créma.

 

Verkrijgbaar in zakken van 1 kilo á 32,50

Manetti Azzurro koffiebonen

 

De Indiaanse koffie zorgt voor de kruidige pittigheid, de Ethiopische en zachte Zuid-Amerikaanse arabicas geven deze ‘sublime blend’ een lange afdronk. Een unieke koffie die voor zowel een volautomaat als halfautomaat perfect is. Deze karakteristieke melange is geschikt voor een pittige koffiedrinker. 
Als melkkoffie zullen de kruidige smaken van de koffie, samen met het zacht romige van de melk zorgen voor een perfecte cappuccino of latte en zal je de espresso zeker terug vinden.

 

Verkrijgbaar in zakken van 1 kilo

Manetti Azzurro UTZ Capsules - 80 stuks

 

Een zeer mooie koffie die iedereen kan waarderen, Zoetjes, vol, romig, zacht, kruidig en fris.

De Manetti Azzurro Capsules zijn verpakt per 80 capsules. De koffie heeft een volle body van vers gebrande noten en een afdronk van pralines.

Manetti Rosa koffiebonen

 

Deze typisch Noord-Italiaanse espresso heeft zijn smaak te danken aan de krachtige koffie uit o.a. Azie, aangevuld met de zacht zoete koffie uit Brazilië. Hierdoor is dit een intense koffie voor de liefhebber van kruidige espresso en vol romige melkvarianten. Met tonen van kruidnagel, zacht zoet van karamel en dadels en een hintje van anijs. Een complete koffie die iedereen super zal waarderen. De smaakexplosie die deze koffie met zich meebrengt is: hoog nootgehalte, in combinatie met melkchocolade en kruidigheid van laurier..

 

Verkrijgbaar in zakken van 1 kilo

Manetti Marrone koffiebonen

 

 

Deze dark roast espresso van Manetti is volledig in balans. Door de slow roast methode komen de donkere tonen van cacao, specerijen (speculaas, madras, anijs) en zoete kruidkoek naar boven. Een espressokoffie die volledig overeind blijft in koffie met melkvariaties als cappuccino, Latte Macchiato en Flat White. De Marrone is ultiem geschikt voor de echte Zuid-Italiaanse ristretto, espresso of een krachtige lungo of americano!

Smaak: voor de liefhebber van de ultieme Italiaanse espresso. Krachtig, full body en volledig in balans

Gebruik: voor een perfecte ristretto of espresso, krachtige lungo of als perfecte bodem voor een cappuccino met melk of havermelk!

Herkomst: Brazilië / India

 

Verkrijgbaar in zakken van 1 kilo