Kom naar 'Ccino aan de Turfkade en shop het beste van 'Ccino voor bij jou thuis. Hieronder vind je een greep uit het assortiment;

Manetti Verde Bar koffiebonen

 

Beleef Italië in elk kopje! Een krachtige en sterke espresso of een licht bittere lungo. Van de ambachtelijke Italiaanse branding tot de typisch Italiaanse volle smaken. De bonen komen uit speciaal geselecteerde gebieden, waardoor ze u de optimale smaakbeleving laten ervaren.

 

Tonen van noten en chocolade met een mooie volle créma. Met een fantastische zoete chocolade afdronk.

 

Verkrijgbaar in zakken van 1 kilo

De beste gember uit Peru wordt gebruikt om Blond & Brown gembersap te maken. Onze producten zijn volledig natuurlijk, biologisch en vrij van toegevoegde suikers. Naast een shotje kunnen er ook thee en koude dranken worden gemaakt met gembersap als basis. Het is ook super om smaak toe te voegen aan een cocktail of als alcoholvervanger in een mocktail. Het kan zelfs in de keuken worden gebruikt om een gerecht op smaak te brengen.

Ingrediënten

 

98,5% Gember
1,4% Citroen
0,1% Cayennepeper

Lekkers van Sharp Sharp, plantaardige bakkers van bijzondere gebakjes, koekjes, flower granola & nog veel meer. Gelukkig vóór iedereen, een feestje! Niet alleen om naar te kijken maar ook voor je smaakpapillen, lichaam en voor deze aarde en iedereen die daarop leeft. 

 

www.sharpsharp.nl